Kinderland.jpg

Login leerkrachten

Hartjesboom-3

De meesten onder jullie weten onmiddellijk waarover het hier gaat. Anderen zitten waarschijnlijk met een vragend gezicht dit artikel te lezen. November komt eraan en dan denken we speciaal aan alle mensen die gestorven zijn. Om hier ook op school even stil bij te staan, hangen we ook dit jaar onze boom weer vol hartjes. De hartjes krijgen net als vorig schooljaar een plaatsje aan de boom dicht bij de Zoen– en vroemzone.

Die hartjes, daar moeten jullie zelf voor zorgen. Wie dit wil kan een hartje aan juf Virginie of de klasjuf vragen. Het is de bedoeling dat daarop een foto van een overledene, een tekstje voor die overledene … komt. Alle hartjes worden geplastificeerd en in de boom opgehangen. Vergeet vooral niet je naam en klas te vermelden. Op die manier kunnen we het hartje rond Pasen terug bezorgen. Wie nog zijn/haar hartje heeft, mag dit gerust opnieuw afgeven. Vergeet je niet je nieuwe klas er op te plaatsen? Een nieuw hartje maken, mag natuurlijk ook.

We denken dat dit initiatief zowel voor de kinderen als voor de ouders een hart onder de riem kan zijn. Het besef dat er mag gerouwd worden en dat dit aanvaard wordt, is iets waar iedereen baat bij heeft. Het kan het rouwproces alleen maar ten goede komen.

Aarzel dus niet en vraag je hartje. Bezorg het vóór 7 november 2014 terug aan juf Virginie of aan je klasjuf of –meester. Zo komt het snel in onze boom.

Reacties  

# yousef 20-12-2014 23:53
dit is echt hartverwarmend , ik kan daar echt van genieten
kusje yousef :-* :P
Antwoorden
# kitty miauw 20-12-2014 23:55
8) :-* :lol: :D
Antwoorden
# quirijn vananaerts 20-12-2014 23:57
wat een mooie boom , kan je mij zeggen welke soort dit is ??
xxx quiqui :roll:
Antwoorden

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen